VisitRingsted
Camp Adventure i Næstved

Camp Adventure

Camp Adventure blev af Time Magazine kåret til et af verdens 100 bedste steder at besøge, hvor du kan opleve klatreparken og skovtårnet.

Camp Adventure
Priser og information om Camp Adventure

Du kan se priser, åbningstider og meget mere på Camp Adventures hjemmeside. 

Om Camp Adventure

Camp Adventures mission har fra starten været, at få mennesker ud og opleve naturens skønhed ved, at iscenesætte naturen på nye måder og gøre den tilgængelig. Altid med respekt for naturens oprindelighed og med et højt fokus på æstetik og kvalitet.
Siden 2013 har Camp Adventure forpagtet bygninger og tilhørende jord på knap 30 hektar af Gisselfeld Kloster (cirka 20 fodboldbaner) og samme år opførte Camp Adventure Danmarks største klatrepark i skoven omkring og over Brødebækken.

Den 31. marts 2019 åbnede Camp Adventure Skandinaviens første udsigtstårn tegnet af EFFEKT arkitekter.

Camp Adventure skovtårn

Skovtårnet

Camp Adventure Klatrepark

Klatrepark

Camp Adventures unikke Skovtårn er tegnet af EFFEKT arkitekter med hensyntagen til den smukke Sydsjællandske natur, der danner ramme for oplevelsen.

Turen gennem bøgeskoven, op i Skovtårnet og tilbage, er 3,2 km lang, og varer ca. 2 timer.
Skovtårnet har åbent hver dag fra kl. 10:00 - 15:00.
Prisen for en tur i Skovtårnet er 150,- per person.

Det 45 meter høje Skovtårn, beliggende i en af Gisselfeld Klosters skove, byder på 360 graders vue ud over den smukke sydsjællandske natur. Tårnet er opført i cortenstål og lokalt egetræ.

Camp Adventure Klatrepark er Danmarks største og breder sig over et areal af 7,5 hektar. Klatreparkens 10 forhindringsbaner bevæger sig ind og ud og på kryds og tværs af bøgeskoven.

De  10 klatrebaner er alle forskellige og varierer i højde og sværhedsgrad. På banerne bevæger man sig fra træ til træ via enten forhindringer eller svævebaner.

Camp Adventure benytter sikkerhedssystemet Clic-it. Et magnetsystem, der sikrer, at klatrende gæster er fastspændt fra de starter på en klatrebane til de igen sætter fødderne i bunden.