Skip to main content
Vinterferie i Ringsted 2023

Photo:Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

Winter holiday 2023

In Ringsted, the children have winter holidays in week 7.

We have gathered here some of the activities that are in Ringsted in the period 11 February to and including 19 February.

Line Solsikke læringsdag
Bonus Design

Line Solsikke's Learning Day and Playland

Come along to Line Solsikke's Learning Day and Playland during the winter holidays on 11 - 13 February 2023!

The entire Ringsted Congress Center will be transformed into a slafferland of learning and play for children during the winter holidays!

Børnebillet RingStedet Vinterferie 2023
RingStedet

Vinterferiens børnebillet i RingStedet

Køb vores populære børnebillet og gå på gavejagt fra 11. til og med 19. februar.

Vinterferien nærmer sig og det betyder, at vores mindste kunder snart kan gå på gavejagt med vores populære børnebillet fra 11. til og med 19.februar. Du kan vælge at tilkøbe en børnebiografbillet (Gælder til børnebillet for børn t.o.m. 10 år og til alle film) til MovieHouse Ringsted i perioden 11.februar til og med søndag d. 26. februar. Prisen er 60 kr. uden og 130 kr. med børnebiografbillet. Køb din billet i Føtex Kundeservice fra 11. februar. Billetterne sælges i begrænset antal og så længe lager haves.

Fastelavn RingStedet 2023
RingStedet

Fastelavn i RingStedet

RingStedet inviterer alle børn til fastelavnsfest lørdag 18. februar

Slip fantasien løs og kom og slå katten af tønden.
Måske du er heldig at blive dagens kattekonge eller kattedronning? Du og din familie kan komme og lege med, enten kl. 11 eller kl. 13 og der er tre forskellige tønder (0-3 år, 4-7 år og 8-12 år) – så der er også en der passer lige til dig.

 

Vi byder på slikpose og juice* til alle udklædte og glade børn. (*så længe lager haves)
Vi glæder os til at se dig!

Fugle-skovtur i vinterferien
Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

Hyggelig fugle-skovtur

Der er skovtur for børnefamilier i vinterferien, og her kan du være med til en række sjove friluftsaktiviteter. Det vil blive demonstreret, hvordan man fælder et træ. Børnene kan være med at lave ”foderpinde” ud af det fældet træ, og lave fuglefoder til pindene og måske lære et par småfugle at kende.

Igen i år stiller en jæger op med forskellige fugle, som kan dissekeres, hvis man har lyst til at se, hvordan forskellige fugle er opbygget, denne gang også med prøvesmagning af fasanbryst.

Det nye i år bliver, at man kan komme på tur med en lånt kikkert – og se efter de forskellige fugle i området.

Derudover vil det være muligt for de mindre børn med forældre, at lave fugle kreating, ligesom der bliver bål, så vi kan få varm saft, kaffe, te og lave pandekager over bålet. Det hele er gratis.

Arrangementet er torsdag den 16. februar kl. 10.00 – 13.00, og det foregår ved shelterpladsen i Vrangeskov. Det er parkering på parkeringspladsen nord for Haraldstedvej. P-pladsen ligger på højre side i Vrangskov, hvis man kører mod Haraldsted og der vil være sat P-skilte op.

Fastelavn på Ringsted Museum
Ringsted Museum

Vinterferie og fastelavn på Ringsted Museum

Der er masser af spændende aktiviteter på Ringsted Museum & Arkiv i vinterferien.

Oplev Ringsted on SoMe:

Oplev Ringsted © 2023
English